2 februarie 2009

Frozen eyelashes in her cherry pie.



se intampla acum ...doi..opt timpi.
In spatele blocului patat de culori indescriptibile ,figurinele epileptice si anorexice isi cauta suflul in ceata.Buturuga era la locul ei,nicio cataclisma ,niciun hazard nu o mangaiase.Brusc,am observat ca disparuse una din cele doua pietre...ma mira pentru ca nu stiu cine ,ce ar face cu o piatra ce zaboveste pe un trunchi de copac cu sute de inele de chihlimbar?La scurt timp disparuse si a doua.Se saturasera ,pesemne.
Aporii la tot pasul.
Povestile nu se termina,sunt retezate de fierastraul mandriilor si al capriciilor obosite,al mofturilor grotesti.
Lucrurile imobile nu prind puteri si dispar ,ele sunt ori furate,ori deplasate de curenti Providentiali.
Cuvertura incepe sa se fosneasca singura,e lucru clar,i-au disparut 3 dungi verticale,le cauta infrigurata.Pernei i-a disparut un mac si biscuitului,crema.Maine ma duc sa-mi cumpar floarea de mac,poate dau maci de pus pe perne ,separat.Eu nu pot sa dorm daca nu sunt toti macii la locul lor,tradarea se plateste cu pretul clipelor nedormite si al chinului...si pentru ce?pentru o floare de mac?eu, "NU". Opt ,"da". Am vrut sa zic ceva de "mereu"-cuvantul ce-ar trebui inlaturat din vorbire,gand atunci cand nu-i intelegi semnificatia-alaturi de :"trebuie" si"intotdeauna".
Mereu dispar lucruri din regiunile cosmosului uman.Unele nu se mai intorc,pentru ca "intotdeauna" s-a pierdut in Triunghiul Bermudelor si"trebuie" e gretos si fetid... ar trebui sa stie ca NU primesc ordine.
Daca te uiti in jur,nimic nu e la locul lui in haosul asta organizat.

Liniste? "linistea e numai pentru biblioteci",nu pentru camerele cu perne fara maci,carora le cad frunzele stravezii si zgarie cearsaful .
E ceva rutinier azi,
se mai intampla.


Niciun comentariu: