3 martie 2009

Stil gregar in figura de stil.




Ironia sortii nu ocoleste pe nimeni.Daca esti absent cand face prezenta sa te inroleze in trupa ei si sa te tarasca prin cele mai abjecte situatii, nu-i meteahna aici,vei fi insfacat a doua zi,vine periodic.Te gaseste oriunde -in stilu-i acribios- fara sa te caute ,fara investigatii ,detectivi.Refuzul ti-e eludat,planurile-ti sunt incalcite intr-o panza de paianjen-vaduva exact cand de pregateai de un fastuos periplu planuit de atat timp!
"Vara viitoare"...asa zicea de ani de zile si cand isi programase,intr-un final , dorita imbarcare,Ironia i-a batut pe umar...


"You know,fantasy is what people want,but reality is what they need" zice si Lauryn Hill.

2 comentarii:

MedeeaS spunea...

off topic, ma bucur ca te-ai decis sa ramai pe blog. ma pusese pe ganduri postul anterior.
on topic: zi-i soarta, realitate, lume.. oricum e amara si ironica, de-ai zice ca principala sursa de hrana sunt visele noastre. ma tot intreb in ultimul timp unde sa-mi mai ascund din vise, sa nu le gaseasca.

Coeur Mecanique spunea...

off topic-lumea mea nu se-nvarte in jurul blogului,el e o anexa deloc tumultoasa,prin urmare nu ma refeream la perimetrul virtual.:)
on topic-ar fi frumos daca ce intreprindem zilnic ar avea ca scop doar hranirea viselor.dar,cum lumea nu mai are visuri,ci idealuri, teluri,e mai greu spre imposibil.
Lasa-le la vedere,vor fi mai greu de depistat,parand lucruri cotidiene,habituale.incercand sa le ascunzi,o sa-si dea seama ca o trisezi si-o sa se comporte meschin,cum ii e si firea.Hac!